DRĪZUMĀ JAUNAIS DACIA SPRING

JAUNAIS DACIA SPRING – TIK PIEVILCĪGS, KĀ NEKAD, JOPROJĀM TIKPAT ELEKTRIFICĒJOŠS

• Dacia iepazīstina ar jauno pilnībā elektrisko Spring;

• Tik pievilcīgs, kā nekad – ar pilnīgi jaunu eksterjera un interjera dizainu;

• Tik ērts, kā nekad – vislielākā kravnesība tā segmentā un daudz stilīgu elementu;

• Tik digitāls, kā nekad – individuāli pielāgojams digitāls vadības panelis ar 7" ekrānu un 10" centrālo multivides ekrānu;

• Tik daudzpusīgs, kā nekad – ar 65 ZS dzinēju;

• Joprojām tikpat efektīvs – ar izcilu degvielas ekonomiju WLTP jauktajā ciklā 14,6 kWh/100 km (gaidāms apstiprinājums);

• Tikpat lēts, kā vienmēr – jaunais Spring joprojām ir pilnībā elektriskais automobilis ar labāko vērtības un cenas attiecību Eiropā.

Ērta un viegla uzlādēšana. Jaunā Dacia Spring standarta aprīkojumā ir 7 kW maiņstrāvas lādētājs, ar kuru akumulatoru var uzlādēt no 20 % līdz 100 % nepilnās 11 stundās, ja to pievieno mājas kontaktligzdai, vai kai četrās stundās, ja pieslēdz 7 kW strāvas avotam. Ātrajai uzlādei no 20 % līdz 100 % kai 45 minūtēs pieejams papildu 30 kW līdzstrāvas lādētājs.
Vēl izdevīgāks 65 ZS dzinējs. Jaunais Spring paplašina iespēju pasauli, savu visjaudīgāko dzinēju, – kurš darbojas ar 65 ZS / 48 kW jaudu – piedāvājot plašākam automobiļu klāstam.
jaudu – piedāvājot plašākam automobiļu klāstam

KOMFORTS SALONĀ

Content block

Vadības panelis pilnībā izstrādāts no jauna, gan, lai iekļautu Dacia jaunās interjera dizaina valodas elementus ar raksturīgo horizontālo arhitektūru, gan, lai ietvertu jaunos digitālos ekrānus.         

Content block

Visām Spring versijām tagad ir individuāli pielāgojams digitāls vadības panelis ar septiņu collu ekrānu.

Content block

Liels desmit collu multivides centrālais ekrāns.

VISLIELĀKĀ KRAVNESĪBA SAVĀ KATEGORIJĀ

Content block

Jaunais Spring piedāvā savā klasē vislielāko glabāšanas tilpumu. Tā 308 litru (par 6 % vairāk nekā iepriekšējam modelim) līdz 1004 litru (ar nolaistiem aizmugurējiem sēdekļiem) lielajā bagāžas nodalījumā var ievietot daudz vairāk nekā līdzīga izmēra konkurentu automobiļos.

Content block

Jaunais Spring glabāšanas tilpumu optimizē vēl vairāk. Zem motora pārsega ierīkotā tvertne nodrošina papildu 35 litru glabāšanas telpu. Centrālajā konsolē ir ekskluzīvs glāžu turētājs, kurš izgatavots, izmantojot modernu, elastīgu un resursus taupošu 3D drukāšanas tehnoloģiju.

VADĪTĀJA PALĪDZĪBAS UN DROŠĪBAS SISTĒMAS

Content block

Uzlabota avārijas bremzēšanas sistēma (pilsētai / piepilsētai ar automobiļu, gājēju, velosipēdistu un motociklistu noteikšanu).

Content block

Ceļazīmju atpazīšana ar brīdinājumu par ātruma pārsniegšanu.

Content block

Atbalsts joslas saglabāšanai.

Skaties video - jaunais Dacia SPRING

Īpaši kompakts (3,70 m garš) un ar vienu no labākajiem apgriešanās diametriem savā segmentā (4,80 m no sienas līdz sienai) – jaunais Spring ir ļo izveicīgs, tādēļ

to vadīt ir sevišķi viegli.

Uzzini vairāk